Bedrijfsoefentherapie

 
Naast individuele therapie in de praktijk biedt oefentherapie Mensendieck de mogelijkheid voor bedrijfsoefentherapie.
Beweeg bewust ook tijdens het werken.
Door middel van bedrijfsoefentherapie brengt de oefentherapeut uw bedrijf, instelling of organisatie op een gezonde manier in beweging.
 

Zwaar tillen op een verkeerde manier kan klachten veroorzaken.

Kleine steeds terugkerende bewegingen, denk onder andere aan het werk van beeldschermwerkers, kunnen ook allerlei vervelende symptomen veroorzaken. Belastende werkzaamheden kunnen aanzienlijk verlicht worden door het op de juiste wijze uitvoeren van deze bewegingen.
 

Werknemers zelf uitval leren voorkomen:

Oefentherapie mensendieck M van Ouwerkerk leert werknemers wat ze kunnen doen om uitval te voorkomen. Dit houdt in dat de werknemers bewust worden gemaakt van een juiste werkwijze, om zo overbelasting van spieren en gewrichten te voorkomen. Het leren luisteren naar signalen in hun lichaam en weten hoe ze hiermee om moeten gaan is een van de belangrijkste punten in de trainingen/workshops.
 

Trainingen/workshops:

Tijdens trainingen geeft de bedrijfsoefentherapeut praktische trainingen en adviezen, gericht op het voorkomen en verminderen van arbeidsgerelateerde klachten. De trainingen en adviezen worden op de werkplek verzorgt.
 

Doelen:

Werknemers bewust maken van hun eigen gezondheid
Preventie van het ziekteverzuim (Vermindert WIA Risico)
Professionele ondersteuning in uw arbobeleid.
Een gezonde werkomgeving.
De bedrijfsoefentherapeut is gespecialiseerd in blijvende gedragsveranderingen en het analyseren van houding en beweging en het maken van werkplekanalyses/-instellingen. Maar hoe gaat de bedrijfsoefentherapeut te werk?
 
 
 

 Online aanmelden

 
Klik hier voor het formulier
of bel 06-54621780

 

 Cliëntenlogin

 Klik hier om in te loggen
 

 

 Vragen?


Klik hier voor het online formulier
of bel 06-54621780

 

   Aangesloten bij